2012. május 8., kedd

Vajon örökre elbúcsúzhatunk a Buchananektől?

Nem véletlen a kérdés. Augusztusban jelenik meg Amerikában Julie Garwood következő könyve (mondanám, hogy az idei, hiszen átlag évente egy könyvet ír). Ez is FBI-os történet a történelmi romantika kedvelőinek nagy bánatára, ám a tartalom alapján ez sem a Buchananekről szól (hacsak Kincaid roppant dühös társa nem valamelyik B. lesz...)

Sweet TalkAmikor Grayson Kincaid FBI-ügynök először találkozik Olivia McKenzie-vel, a lány igen nagy hatást tesz rá. A gyönyörű, kemény, ifjú ügyvédnő egyenesen egy  operatív akció kellős közepébe cseppen, teljes káoszt okozva. Hosszú hónapok megfigyelése és gondos tervezőmunkája megy veszendőbe. Kincaid társa őrjöng, és érezteti is Oliviával, hogy rossz embert bosszantott fel.
Elvégre ő mégiscsak az FBI.
Olivia nem ijed meg a férfi fenyegető magatartásától, hiszen ő még félelmetesebb hivatalt képvisel... az adóhatóságot. Márpedig aki az adóhivatalnak dolgozik,
nem lehet nyúlszívű.
Olivia egy bonyolult piramis játék ügyében nyomoz, amely azzal fenyeget, hogy sok naiv és gyanútlan áldozat életét dönti romba, ráadásul Olivia személyesen is érdekelt az ügyben. De élete veszélybe kerül, amikor rossz embereknek teszi fel a kérdéseit. Természetes számára, hogy az esélytelenekért harcol, de ahhoz nincs hozzászokva, hogy ő váljék sebezhetővé. Elég okos azonban ahhoz, hogy tudja, mikor kell erősítésért küldeni, ezért kapcsolatba lép Grayson Kincaiddel.
Ketten együtt nagyszerű csapatot alkotnak a korrupció elleni harcban, de Oliviának meg kell küzdenie a hirtelen támadt és rendkívül erős vonzalommal is, amelyet Kincaid ügynök iránt érez, ez pedig olyan csata,
amelyet el kell vesztenie…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése