2012. május 10., csütörtök

Jó ötlet - beleolvashatunk

Az Amazonon régóta gyakorlat, hogy bele lehet lapozni a könyvekbe. Úgy tűnik, lassan Magyarországon is terjed valami hasonló. Még nem lapozhatunk, kereshetünk, de kedvcsinálónak itt az első fejezet.3 megjegyzés:

 1. Nagyon köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem rá, hogy bele lehet olvasni. :) Elolvastam belőle amit lehetett, és nekem eddig nagyon tetszik. Azt hiszem nagyon is kedvelni fogom Max-et. :) Remélem sikerül majd gyorsan beszereznem.
  További szép estét, és jó hétvégét!
  Ariadne

  VálaszTörlés
 2. Szép estét!

  Tegnap megérkezett, ma már be is fejeztem az olvasását. Hiányoltam a Buchanan családot, de azért egész jó történet volt, nekem tetszett. Nagyon szimpatizáltam Max-el, és kedveltem Ellie-t. Kár, hogy Michael Buchanan-ról addig olvashattunk csak, míg megemlítik. De talán majd legközelebb.
  További szép estét! :)
  Ariadne

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Örülök, hogy tetszett.
  Ha belenézel a következő könyv tartalmába, azt máris lehet tudni, hogy nem a Buchanan család történetét folytatja Julie. :(
  Viszont a Facébukkon azt írták, hogy a Sweet Talk Graysonja rokona a Hosszú búcsú Sam Kincaidjének (s mindketten Alec Kincaid leszármazottjai:). Ha Buchananekkel nem is, talán Sammel és Lyrával újra találkozhatunk. Majd augusztusban meglátjuk.
  üdv
  :)

  VálaszTörlés