2011. február 13., vasárnap

Garwood 2011


Ohó, hamarosan jön a legújabb Garwood!
Rossz hír a történelmi romantika kedvelőinek: ez is FBI-os történet, de úgy tűnik, semmi köze a Buchananekhez. (Max Daniels nevét meglátva először azt hittem, ez az a Max, akit a Hosszú búcsúban ismertünk meg, de megnéztem, őt Max Stevensnek hívták.)
Garwood eredetileg augusztusra ígérte a megjelenést, ám most eltűnt az előzetes az oldaláról. A hálón azonban már rá lehet keresni, ha az ember tudja a címet… és én tudom :D.
Lányok, örülhetünk, mert legkésőbb augusztusban megérkezik az

Dr. Ellie Sullivan túl van végre a rezidensi évén. Mialatt a kórház közelében lévő parkban kocog, szemtanúja lesz, amint egy FBI-ügynököt lelőnek. Ellie az egyetlen, aki a lövész arcát látta, így hirtelen egy nyomozás kellős közepén találja magát.
A körözött pár, Landryék ügyét Max Daniels veszi át. A gyakorlatias ügynök távolról sem az a fajta férfi, akit Ellie elképzelt magának, mégis vonzódik hozzá, bár maga sem tudja megmagyarázni, miért.
Ellie hazautazik a dél-karolinai Winston Fallsba, hogy részt vegyen a nővére esküvőjén. Ám nem sokkal azután, hogy hazaér, nem várt vendége érkezik: Max Daniels. Landryéket elfogták, és a lánynak tanúskodnia kellene. A gond csak az, hogy korábban is elfogták már a bűnöző párost, ám mire tárgyalásra került a sor, a tanúkat megfélemlítették, vagy eltűntették. Max Ellie árnyékául szegődik a tárgyalásig, és arra sem kell sokat várni, hogy kipattanjon kettejük között az a bizonyos szikra…

2 megjegyzés:

  1. Új Garwood, szuper! De valóban örülnék, ha történelmit is írna újra. :)

    VálaszTörlés
  2. Ezzel már én is szemeztem a neten. Úgy látszik az FBI nagy hatással van Garwood-ra, aminek én csak örülni tudok, de hiányzik már egy újabb skótos történet.:D

    VálaszTörlés